appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog Op Morgen
STER Advertentie

Rob van Someren: 'Neem luistercijfers mee in uitreiking Gouden Radioring'

De Perstribune
zondag 2 februari 2020 | Omroep MAX | Michaël Roele

Rob van Someren werd dit jaar voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Gouden Radioring, maar Wilfred Genee ging er met Veronica Inside met de prijs vandoor. Ondanks kritiek op de prijs vindt Van Someren niet dat de Radioring een juryprijs moet worden.

Rob van Someren op De Perstribune

Dat zei Van Someren zondag op De Perstribune van MAX. Wel vindt Van Someren dat luistercijfers en marktaandelen een rol zouden moeten spelen bij de uitreiking van de Radioring.

Rob van Someren is al jaren één van de populairste radio-dj’s van Nederland. Ieder werkdag is hij tijdens de avondspits op Radio 10 te horen met zijn programma Somertijd. Daarnaast werkt hij nog als politieagent en is hij trouwambtenaar.

Ajax

Ook is Van Someren een groot Ajax-fan. Zo was hij erbij toen Ajax in 1995 de Champions League won in Wenen: “Ik heb toen gehuild.” Maar Van Someren was er ook bij toen Ajax vorig jaar in de laatste seconde verloor van Tottenham Hotspur in de halve finale: “De grond zakte onder mijn voeten vandaan."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Rob van Someren over historische Ajax-momenten

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1