appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Tatum Dagelet wil programma over namen maken: 'Ik vond mijn eigen naam niet zo prettig'

De Perstribune
zondag 19 januari 2020 | MAX | Michaël Roele

Programmamaker Tatum Dagelet is nu op televisie te zien met een nieuwe reeks Van vader naar moeder, maar ze heeft al een idee over een volgend programma. Dat moet gaan over namen.

Tatum Dagelet op De Perstribune

Dat vertelde Tatum Dagelet zondag in De Perstribune van MAX. Als kind vond Dagelet haar eigen naam niet fijn. "Ik vond mijn eigen naam niet zo prettig." Ze schreef er zelfs een brief over naar de VPRO-gids, die ook werd gepubliceerd.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Tatum Dagelet:

Nu is Tatum Dagelet te zien met het programma Van vader naar moeder. Daarin praat ze met kinderen over de gevolgen van een echtscheiding. Dagelet is zelf ervaringsdeskundige: ze is kind van gescheiden ouders en is zelf gescheiden.

Dagelet begon haar carrière als actrice. Ze brak door met rollen in onder meer Amsterdamned. Daarna was ze onder meer programmamaker te zien in het tv-programma Brutale Meiden

Van vader naar moeder is vanaf vanavond om 18:45 uur te zien op NPO 3.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1