appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Ron Boszhard: 'Nathan Rutjes is de mol'

De Perstribune
zondag 12 januari 2020 | MAX | Michaël Roele

Presentator Ron Boszhard volgt ook dit seizoen weer vol passie het populaire programma Wie is de Mol?. In 2018 was hij zelf kandidaat en vloog hij er op pijnlijke wijze als eerste uit. Nathan Rutjes zou volgens Boszhard dit jaar wel eens de Mol kunnen zijn.

Ron Boszhard op De Perstribune

Dat zei de presentator zondag in het programma De Perstribune van MAX. Naast zijn mening over Wie is de Mol? deelde Boszhard een opmerkelijke bekentenis. Hij heeft zo'n last van 'naamblindheid' dat hij in het begin de naam van zijn eigen dochter vergat! "Het eerste half jaar heb ik mijn dochter Saar genoemd terwijl ze Roos heet."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Ron Boszhard over zijn 'naamblindheid'

Ron Boszhard is al zo'n vijftien jaar presentator van het kindersportprogramma Zappsport én hij won een grote televisieprijs voor het TROS-programma Pluk de Dag. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1