appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Nieuws BV
STER Advertentie

Margriet Vroomans debuteert bij het Nieuwjaarsconcert

De Perstribune
zondag 29 december 2019 | MAX | Michaël Roele

Voor presentator en programmamaker Margriet Vroomans begint het nieuwe jaar met een spannend moment. Ze mag namelijk debuteren als commentator bij het traditionele Nieuwjaarsconcert in Wenen. Daarmee is ze de opvolger van Edwin Rutten.

De Perstribune

Zondag was Margriet Vroomans te gast bij De Perstribune van MAX. Daar vertelde ze onder meer over een radio/podcastserie die ze gaat maken met verhalen over musici in de Tweede Wereldoorlog.

Vroomans werkte jarenlang voor onder meer bij RTL Nieuws en NOVA. Bij die laatste werd ze in 2002 ontslagen en dat heeft een diep litteken achtergelaten bij haar. "Ik ben wel wat meer wantrouwig geworden", zegt Vroomans daarover.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Nieuwjaarsconcert is woensdag 1 januari vanaf 11.15 uur te zien op NPO 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1