appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Vroege vogels
STER Advertentie

Mediaweek: Linda jarig en ruzie bij RTL Late Night

Linda Magazine
zondag 30 september 2018 | MAX | Redactie

De afgelopen week beheerste de Amerikaanse kandidaat-rechter Brett Kavanaugh zelfs de Nederlandse media. Mediadeskundige Ron Vergouwen bespreekt in De Perstribune de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen mediaweek. Wat was 'hot' en wat was 'not' op radio, televisie, krant en internet?

De Mediaweek: Kavanaugh, Linda-jubileum en ruzie bij RTL Late Night

Deze week was het 15-jarig jubileum van het magazine Linda. Groot feest dus, maar ook was er bij RTL Late Night. In radioland ontstond ophef over het aangekondigd vertrek van Felix Meurders bij Spijkers met Koppen.

Elke week belicht mediadeskundige Ron Vergouwen in het NPO Radio 1-sport en mediaprogramma De Perstribune de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen mediaweek. Wat was 'hot' en wat was 'not' op radio, televisie, krant en internet?

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1