appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Had je moeder wel eens kritiek op je?'

AVROTROS
vrijdag 28 augustus 2020 | AVROTROS | Redactie

Michiel Vos praat ons in Humberto bij over de week van de Republikeinse Conventie in Amerika. En verder aan tafel bij Humberto Tan: Leo Driessen over 50 jaar Radio Tour de France en boekenredacteur Emma Louise Diest heeft de top 3 non-fictie boeken van de maand augustus. Verder praat Humberto met chef-kok Soenil Bahadoer over het 25-jarig jubileum van zijn restaurant de Lindenhof. 

Dat en meer in Humberto in 3 minuten!

Nieuw: Luister nu ook naar de podcast van Humberto!

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1