appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Dinsdagavond nieuwe persconferentie: gaan de voorgenomen versoepelingen door?

ANP
dinsdag 19 mei 2020 | NOS | RAD1 | Redactie

Vandaag beslist het kabinet na overleg met het zogenoemde Outbreak Management Team over de versoepeling van de coronamaatregelen. De verwachting is dat de voorgenomen versoepelingen zoals het onder voorwaarden heropenen van musea, bioscopen, concertzalen en het voorgezet onderwijs per 1 juni doorgaan als de coronacijfers dat toelaten.

Met sportscholen lopen nog gesprekken over hoe ze de komende tijd open zouden kunnen, zegt politiek verslaggever (NOS) Xander van de Wulp. Maar vanavond komt daar naar verwachting nog geen duidelijkheid over.

Om 19.00 uur volgt een persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van Volksgezondheid. Die is vanaf 19.00 uur te volgen via de NPO Radio 1-app of website.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1