Binnenland

Vandaag op NPO Radio 1: De Klassieker

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vandaag op NPO Radio 1: De Klassieker

Elke dag vind je op deze pagina een artikel met een selectie van het beste dat vandaag op NPO Radio 1 te horen is. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere gasten, mooie reportages, groot nieuws en belangrijke sportwedstrijden.

Tips voor vandaag

De Klassieker Feyenoord - Ajax
Feyenoord is de trotse koploper in de eredivisie met 27 punten uit 9 wedstrijden. Kan Ajax de zegereeks van de Rotterdammers een halt toeroepen? Vanaf 14.30 uur doen Frank Wielaard en Arman Avsaroglu live verslag van de Klassieker op NPO Radio 1 vanuit de Rotterdamse Kuip. Naast deze topper wordt ook verslag van de andere wedstrijden gedaan. Deze wedstrijden staan op het programma:

12.30 uur:
NEC - Vitesse (Richard van der Made doet verslag)
14.30 uur:
FC Groningen - AZ (Andy Houtkamp doet verslag)
16.45 uur:
SC Heerenveen-Heracles (Corné Hendriks doet verslag)

Bekijk ook deze video van commentator Arman Avsaroglu:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

André van Duin in De Perstribune
Zondagavond is de grote finale van het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Wie van de drie finalisten Annemarie, Francis of Guido gaat er winnen ? In De Perstribune is André van Duin te gast, die het programma mee-presenteert. Hoe kijkt invalpresentator André van Duin terug op het afgelopen seizoen? En zien we hem nou wel of niet terug in de volgende reeks?

OVT vanaf de Pier in Scheveningen
OVT is deze week te gast op de Pier in Scheveningen. Met de geschiedenis van de Indorock die daar tot bloei kwam, een optreden van The Crazy Rockers en aandacht voor de Atlantikwall. De uitzending is vanaf 10.00 uur te horen op NPO Radio 1.

En verder...

  • In Langs de Lijn En Omstreken wordt vanaf 22.00 uur verslag gedaan van de Formule 1 in de Verenigde Staten
  • Om 19.00 uur in Reporter Radio aandacht voor de nieuwe Omgevingswet. De regels voor bouwen en milieu worden volgens de Rijksoverheid met deze Omgevingswet beter en eenvoudiger, maar tientallen gemeenten uiten kritiek. De wet is namelijk zeer complex en er is nog veel onduidelijk.

Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Kijk voor alle programma's en onderwerpen in de gids voor vandaag.

Ster advertentie
Ster advertentie