appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

WNL Opiniemakers

Opiniemaker is Arend Jan Boekestijn

vrijdag 4 september 2015, 21:00 uur

Drie mannen en een vrouw schuiven vanavond aan bij WNL Opiniemakers op Radio1. Opiniemaker Arend Jan Boekestijn kruist de degens met jurist en journalist Roxane van Iperen, Tweede Kamerlid voor de PvdA: Michiel Servaes en schrijver en publicist Thierry Baudet.

Natuurlijk gaat het over de vluchtelingencrisis, over het plan van CDA-leider Sybrand Buma om militair in te grijpen in Syrië met als doel: het creëren van safe havens.


Het normen- en waardendebat is terug via de Dikke Ik van Mark Rutte: Hoe ziet die Dikke Ik er eigenlijk uit en hoe groot is de behoefte aan een strijd tegen verhuftering?


En komt het volksreferendum over een EU-associatieverdrag met Oekraïne er? Wat vindt de tafel van deze democratievorm van GeenPeil?
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1