appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

WNL op Zaterdag

"De democratie moet je vieren!"

zaterdag 18 februari 2017, 17:55 uur

Kunnen wij de waarde van verkiezingen goed inschatten? Nog altijd blijft de groep tussen de 18 en 35 jaar achter als het gaat om de stembusgang.

Reden genoeg voor BNN-presentator Tim Hofman om te kijken hoe deze groep warm kan worden gemaakt voor de verkiezingen. Met zijn Stembus 2017 wil hij die grote groep stemmers naar het rode potlood laten grijpen.

De stelling van de week luidt: “Iedereen moet vrij zijn op de dag van de verkiezingen”

Zakaria Taouss, voorzitter van BNN én ambassadeur van Stembus 2017 en JOVD-voorzitter Rutger de Ridder behandelen de stelling. 

NPO Radio 1