appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

WNL op Zaterdag

WNL Op Zaterdag 23 mei

zaterdag 23 mei 2015, 15:00 uur

Margreet Spijker spreekt met Fleur Agema over haar boek 'Verzilveren', wat een aanklacht is tegen het kabinet dat doet alsof de ouderenzorg er beter op wordt, terwijl deze juist in rap tempo verloedert. We bespreken met haar ook de chaos rond de uitbetaling van PGB's en de positie van Van Rijn.

Hoe moeten we IS verslaan, nu het al bijna de helft van Syrië in handen heeft? We spreken erover met veiligheidsdeskundige Dieuwertje Kuijpers en VVD-Kamerlid Han ten Broeke.

Dit weekend is de Grand Prix van Monaco: hoe gaat onze eigen Max Verstappen het doen? We spreken erover met oa Formule 1-journalist Joe van Burik.

Martin Visser bespreekt het economisch nieuws van de week. Volgens hem is met het gerommel rondom de politie-cao's de polder nu echt ten dode opgeschreven. Wat is het gevolg?

De Tour de France start dit jaar in ons eigen mooie Utrecht! Mart Smeets maakte alle keren dat de beroemde wielerkoers in Nederland startte mee en schreef er een boek over. 

Natuurlijk ook de vaste onderwerpen zoals de reportage 'het weekendgevoel' en 'de voicemail'.

Uur 2


Uur 1


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1