appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Mischa Says Hi! #15: Relaxen voor dummies: een 'warme kamer' met een fitnesspaard...

NPO Radio 1
zaterdag 24 februari 2018 | AVROTROS | NPO Radio 1 Twitter

De chimchilbang, dit is dé plek waar de hardwerkende Koreanen met hun familie of vrienden naartoe gaan om datgene te doen waar ze zo weinig tijd voor hebben: te relaxen. Letterlijk betekent het 'de warme kamer' en dat verwijst naar de verwarmde vloer waar de bezoekers op liggen te slapen. Maar je kunt hier ook zwemmen, naar de sauna, eieren eten en fitnessen, bijvoorbeeld op een neppaard...

Mischa sluit haar reportagereeks 'Mischa Says Hi' af door eens lekker te gaan relaxen. En dat gaat ze doen bij Dragon Hill in Seoul. Een gebouw met maar liefst zes verdiepingen aan wellness. Koude en warme sauna's, luxe massagestoelen en een fitnessruimte met wel heel erg opmerkelijke attributen..

Wat vindt Mischa van de chimchilbang? Yes of No?

Bekijk ook:

Mischa Says Hi!

Mischa Blok ruilt tijdens de Olympische Winterspelen de studio van Radar Radio in voor de straten van haar vaderland Zuid-Korea. De presentatrice duikt voor RadiOlympia vol overgave in de – soms bizarre – Koreaanse cultuur en gewoontes. Blok is in het land geboren en op driejarige leeftijd geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Tijdens haar ontdekkingstocht gaat ze op zoek naar de Koreaanse identiteit en vraagt ze zichzelf af: hoe Koreaans ben ik nog? Mischa Says Hi! is iedere dag te horen in RadioOlympia (11.00 en 15.00 uur) en te zien via NPORadio1.nl en alle sociale kanalen.

Mis niets van de Winterspelen, download onze app!

Luister dagelijks van 11.00 tot 15.00 uur naar RadiOlympia met de vernieuwde NPO Radio 1-app. Je leest er altijd en overal het laatste (sport)nieuws en de beste achtergrondverhalen.

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Winterspelen 2018

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1