appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Mischa Says Hi! #6: Koreanen praten liever niet over de liefde

NPO Radio 1
woensdag 14 februari 2018 | AVROTROS | NPO Radio 1 Twitter

Valentijnsdag en daarom duikt Mischa Says Hi! vandaag in de Koreaanse liefdeswereld. Hoe vind je een geschikte partner in Korea? Moet je daarvoor naar een nachtclub, vind je hem of haar op school of juist via een app?

We staan bij discotheek Made, een populaire club in de uitgaanswijk Itaewon. Voor de deur staan zo'n 200 tot 300 jongeren in de vrieskou te wachten totdat ze naar binnen mogen. Wat opvalt is dat jongens en meisjes voornamelijk gescheiden van elkaar in de rij staan én dat Mischa bijzonder veel moeite heeft om de jongelui aan het praten te krijgen. Reden: ze willen er wel zijn, maar toch ook eigenlijk niet. Mischa Says Hi! duikt onder in de nachtwereld en waagt zelf ook een klein dansje.

De manier waarop Koreanen daten, is dat iets voor Mischa? Yes of No?

Mischa Says Hi!

Mischa Blok ruilt tijdens de Olympische Winterspelen de studio van Radar Radio in voor de straten van haar vaderland Zuid-Korea. De presentatrice duikt voor RadiOlympia vol overgave in de – soms bizarre – Koreaanse cultuur en gewoontes. Blok is in het land geboren en op driejarige leeftijd geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Tijdens haar ontdekkingstocht gaat ze op zoek naar de Koreaanse identiteit en vraagt ze zichzelf af: hoe Koreaans ben ik nog? Mischa Says Hi! is iedere dag te horen in RadioOlympia (11.00 en 15.00 uur) en te zien via NPORadio1.nl en alle sociale kanalen.

Mis niets van de Winterspelen, download onze app!

Luister dagelijks van 11.00 tot 15.00 uur naar RadiOlympia met de vernieuwde NPO Radio 1-app. Je leest er altijd en overal het laatste (sport)nieuws en de beste achtergrondverhalen.

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Winterspelen 2018

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1