appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Mischa Blok tijdens Olympische Spelen terug naar vaderland Zuid-Korea

AVROTROS
zondag 7 januari 2018 | AVROTROS | Redactie

Mischa Blok ruilt tijdens de Olympische Winterspelen de studio van Radar Radio in voor de straten van haar vaderland Zuid-Korea. De presentatrice duikt voor NPO Radio 1 vol overgave in de – soms bizarre – Koreaanse cultuur en gewoontes.

Blok is in het land geboren en op tweejarige leeftijd geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Tijdens haar ontdekkingstocht in het Zuid-Koreaanse PyeongChang gaat ze op zoek naar de Koreaanse identiteit en vraagt ze zichzelf af: hoe Koreaans ben ik nog? De serie Mischa says Hi is vanaf 9 februari dagelijks te horen in het programma dat NPO Radio 1 maakt naar aanleiding van de Olympische Winterspelen in PyeongChang.

Vier jaar geleden maakte Blok al een radiodocumentaire over de zoektocht naar haar biologische vader. De bijzondere ontmoeting met hem is terug te luisteren in Meneer Park.

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Winterspelen 2018

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1