appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Win het album van U2

U2 is terug met zijn langverwachte album Song of Experience. De nieuwe plaat is deze week cd van de week op NPO Radio 1. 

De band uit Dublin bracht dit jaar ook nog eens een succesvolle jubileum editie uit van The Joshua Tree vanwege haar 30-jarig bestaan. Hun nieuwe album, hun 14e, is het tweede deel in het tweeluik. Het eerste album Songs of Innocence kwam in 2014 uit en de twee albumtitels refereren naar het gedicht Songs of Innocence and Experience van de Engelse dichter William Blake.

U2 is een Ierse Rockband met Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen jr. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat uitzonderlijk is in de popgeschiedenis. Zelfs de entourage van de groep - van manager en geluidstechnicus tot roadie en artdirector - is in de loop der jaren bij U2 grotendeels hetzelfde gebleven.

Wil je het album winnen? Doe mee aan de prijsvraag! 

Wat is Bono's echte naam? (*)

Voornaam
Achternaam
E-mailadres (*)
Adres
Postcode
Woonplaats
Meedoen met deze actie is mogelijk tot donderdag 14 december 2017, 10:00 uur.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1