appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Win het album van Paul McCartney

Sir Paul McCartney, wie kent hem niet? Het succes van de Britse popzanger en componist begon natuurlijk met de Beatles. Samen met John Lennon scoorde hij de ene na de andere nummer 1-hit. In 1970 hief hij de band weer op, omdat McCartney solo wilde gaan. Maar in 1971 vormde hij toch weer een nieuwe band, namelijk Wings.

Daarna volgt alsnog een solocarrière, en die duurt tot op de dag van vandaag. Want 76 jaar of niet, McCartney blijft muziek maken. Na zijn laatste album, New (2013), is McCartney terug met een nieuw album: Egypt Station. 

Het album bevat 16 nummers, waaronder Fuh You, hieronder te beluisteren. Wil je het album winnen? Doe dan mee met de prijsvraag!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Paul McCartney - Fuh You

Van welke James Bond-film zong McCartney de titelsong? (*)

Voornaam
Achternaam
E-mailadres (*)
Adres
Postcode
Woonplaats
Meedoen met deze actie is mogelijk tot vrijdag 21 september 2018, 11:00 uur.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1