appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Win het album van Curse of Lono

De Engelse rock band, Curse of Lono, is nog niet heel erg bekend in Nederland. Maar wie weet komt daar verandering in met dit nieuwe, bijzondere album, genaamd As I Fell. Eén van de nummers op dit album is Valentine (hier te beluisteren).

De oprichter en leadzanger van de rock band, of als je het goed wilt zeggen: Cinematic Southern Gothic Alt Rock band, is Felix Bechtolsheimer. Hij is ook wel bekend van de country blues band Hey Negrita’s.

Wil je het album winnen? Doe dan mee met de prijsvraag!

In welk land is de leadzanger van de band geboren? (*)

Voornaam
Achternaam
E-mailadres (*)
Adres
Postcode
Woonplaats
Meedoen met deze actie is mogelijk tot vrijdag 17 augustus 2018, 10:00 uur.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1