appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Wat het daglicht niet verdragen kan

Presentator: Lara Lauwigi

Heks zijn anno 2020

zondag 4 oktober 2020

Het kan je buurvrouw of buurman zijn of degene die achter jou in de rij staat bij een winkel. Een heks, nee niet alleen boeken, films of in de geschiedenis kom je ze tegen maar ook in deze tijd. 

Zo organiseert het prehistorisch Dorp in Eindhoven dit weekend een heksen en heidenen themaweekend genaamd Heksia. Natuurlijk volgens alle coronaprotocollen. 

Dan de vraag hoe staan heksen in het leven anno 2020? Annabella Wiemers is een medische Herborist, dat betekent dat ze met haar zaak Wortel & Cruydt altijd in de weer is met geneeskrachtige planten en natuurlijke ingrediĆ«nten. 


Foto: Marloes van Luit

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1