appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Wat het daglicht niet verdragen kan

Presentator: Lara Lauwigi

Wist Suárez de antwoorden van zijn inburgeringstoets al?

zondag 27 september 2020

Het was een opvallend bericht deze week in de kranten: Barcelona-voetballer Luis Suárez die had gefraudeerd bij zijn taalexamen Italiaans. Suárez wilde heel graag spelen voor de Italiaanse club Juventus, maar omdat daar al twee spelers van buiten de EU onder contract staan, moest hij proberen een Italiaans paspoort te krijgen. 

Jurriaan van Wessem is sportjournalist en heeft grote kennis van het Spaanse en Italiaanse voetbal. Hij vertelt over de vreemde zaak in onze uitzending.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1