appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Wat het daglicht niet verdragen kan

Waarom zijn Nerds nu cool?

zondag 12 mei 2019, 02:16 uur

Het is cool om een nerd te zijn omdat je er niet meer omheen kunt en ze met velen zijn. Misschien ben jij zelf wel ook wel een nerd! Iemand die dat zeker is Thijs van Domburg.

Thijs is cabaretier en schrijver en heeft samen met collega cabaretier Emilio Guzman een boek geschreven Nerds! Op zijn twitter bio beschrijft hij heel kort waar het boek over gaat: “Over... ons! Nerds!”.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1