appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Vroege vogels

Vogelaar Ruben Terlou reist door China

zondag 14 januari 2018, 09:00 uur

Iedereen kent Ruben Terlou natuurlijk van zijn prachtige documentaire serie ‘Langs de Oevers van de Yangtze’. In vloeiend Chinees schetst de presentator een indringend beeld van het huidige China. Nu is hij terug met een nieuwe serie op tv: 'Door het Hart van China'.

In deze serie ook aandacht voor de klimaatproblemen waar China mee te maken heeft. De verwoestijning van de steppen in het noorden zorgt voor een leegloop van het platteland. De jeugd trekt weg en de nomaden met hun yurts mogen niet meer rondtrekken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1