appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
Video

Erben en Patrick: op weg naar Pyeongchang

dinsdag 6 februari 2018, 13:09 uur | BNNVARA | De Nieuws BV | Redactie

Erben Wennemars en Patrick Lodiers zijn klaar voor de Olympische Spelen in Zuid Korea. Wat kunnen we verwachten? Wie gaat zorgen voor de grootste verrassing? Het wordt volgens hen gegarandeerd een prachtspektakel.

Met de 'City of Calgary' vliegt het duo richting Pyeongchang. Voor Erben genoeg reden om even terug te kijken naar zijn fantastische herinneringen aan de Canadese stad. In zijn pyjamaatje voor de televisie zag hij er ooit Yvonne van Gennip drie gouden medailles winnen en hij heeft er zelf menig wereldkampioenschap geschaatst en gewonnen. Het enthousiasme spat er vanaf, Patrick en Erben hebben er zin in en verklappen alvast wie voor de grootste verrassing gaat zorgen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1