appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Hoe klinken hedendaagse hits in een jaren '80-versie?

YouTube
maandag 13 november 2017 | Redactie EenVandaag Twitter

Door bijvoorbeeld de Netflix-serie Stranger Things zijn de jaren '80 weer helemaal 'in'. Ook de muziek uit die periode is ineens weer populair. Dit veroorzaakt een nieuwe trend: het remixen van hedendaagse hits met een sound uit de jaren '80. Want hoe zou de hedendaagse top 40-muziek klinken als deze in de jaren 80 gemaakt zou zijn?

3FM zette een aantal voorbeelden van YouTube op een rijtje en het moet gezegd: dat klinkt goed.

TrendingVandaag 13 november

Wat is er trending online en op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het op een rij in TrendingVandaag. Kijk op EenVandaag.nl voor alle items die in TrendingVandaag worden besproken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1