appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Hoe klinken hedendaagse hits in een jaren '80-versie?

YouTube
maandag 13 november 2017 | Redactie EenVandaag Twitter

Door bijvoorbeeld de Netflix-serie Stranger Things zijn de jaren '80 weer helemaal 'in'. Ook de muziek uit die periode is ineens weer populair. Dit veroorzaakt een nieuwe trend: het remixen van hedendaagse hits met een sound uit de jaren '80. Want hoe zou de hedendaagse top 40-muziek klinken als deze in de jaren 80 gemaakt zou zijn?

3FM zette een aantal voorbeelden van YouTube op een rijtje en het moet gezegd: dat klinkt goed.

TrendingVandaag 13 november

Wat is er trending online en op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het op een rij in TrendingVandaag. Kijk op EenVandaag.nl voor alle items die in TrendingVandaag worden besproken.

Foutje gezien? Mail ons. Hartelijk dank!
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1