appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

#Trending: welke kleur heeft deze schoen?

Twitter
vrijdag 13 oktober 2017 | AVROTROS | Redactie EenVandaag Twitter

Waar we ons allemaal niet druk over kunnen maken. Dat bewijst deze discussie op social over de kleur van een schoen: grijze met blauw of roze met wit?

Volgens degene die ze postte zijn ze toch echt blauw met grijs, maar dat ziet niet iedereen erin. En dus is er een discussie losgebarsten. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uiteraard is het allemaal tot op de bodem uitgezocht en de schoenen zijn toch echt…. Roze met wit. Helaas voor de blauw/grijs kijkers! Het verlossende antwoord is te vinden bij Vans, het merk waar de schoen van is. 

TrendingVandaag 13 oktober

Wat is er trending online en op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het op een rij in TrendingVandaag. Kijk op EenVandaag.nl voor alle items die in TrendingVandaag worden besproken.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1