appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Guns N’ Roses schoffeert fans

EenVandaag
donderdag 16 februari 2017 | AVROTROS | Lammert de Bruin

Een grote blunder tijdens een concert van de band Guns N’ Roses is het gesprek van de dag in Australië. Nadat ze fans in Melbourne heel erg lang hebben laten wachten, begonnen ze het concert met een ''Hello Sydney!'' in plaats van Melbourne. En dat leverde ze een flink boegeroep op.

Het valt natuurlijk niet mee voor artiesten op tour om temidden van al die seks, drugs en rock & roll te weten waar je precies staat, maar het wordt de band niet in dank afgenomen. Op Twitter bood Guns N’ Roses direct na het concert hun excuses aan. Maar iemand reageerde daarop met hoe geweldig het was geweest om ''The Rolling Stones in Melbourne'' te hebben zien optreden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1