appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

TrendingVandaag: Urn met inhoud gevonden in kringloopwinkel

Gemeente Capelle aan den IJssel
woensdag 11 januari 2017 | AVROTROS | Lammert de Bruin

De gemeente Capelle is op zoek naar de vrouw die 20 of 21 december een tas met serviesgoed inleverde bij de kringloop aan de kanaalweg. Medewerkers van de kringloopwinkel deden namelijk een lugubere vondst. Tussen het serviesgoed zat een urn en die gevuld was met de as van een overledene.

Op Facebook heeft de gemeente Capelle nu een oproep geplaatst: 

“Bent u of kent u de dame die de tas heeft afgeleverd? Herkent u de urn en kunt u ons vertellen wie de nabestaanden zijn? Neemt u dan contact op met de afdeling Publiekszaken Capelle aan den IJssel via 14010.''

De urn wordt twaalf weken bewaard. Als de nabestaanden dan niet gevonden zijn, wordt de as uitgestrooid op het strooiveld van crematorium en begraafplaats Schollevaar.

TrendingVandaag 11 januari

Wat is er trending op social media? EenVandaag-redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het elke dag op een rij in TrendingVandaag, Radio EenVandaag op NPO Radio 1. Kijk hier voor alle items die Lammert in TrendingVandaag bespreekt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1