appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Stax&Toine

Harry Styles in jurk op Vogue-cover

maandag 16 november 2020

'Als je niet meer denkt in kleren voor mannen of vrouwen, dan opent zich een hele nieuwe wereld waarin je kunt spelen. Ik ga soms naar de winkel en dan sta ik opeens bij de vrouwenkleren, omdat die zo geweldig zijn.' Het zijn de woorden van zanger Harry Styles. De superster is het cover-model van de December-uitgave van de Amerikaanse Vogue. Harry is daarmee het eerste mannelijke Vogue-model ooit én hij is gehuld in een jurk.

Hij is niet de enige die af en toe kleren aantrekt die als vrouwelijk worden gezien. Theatermaker Rikkert van Huisstede doet dat ook, en hij maakte er zelfs de voorstelling Boys Won't Be Boys over.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1