appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto

Stax&Toine

positivo Buddy Box

woensdag 25 maart 2020, 14:20 uur

Veel spanning en onzekerheid in deze tijden, maar er gebeurt ook veel moois. De komende tijd laten we iedere dag in Stax&Toine wat fijne, positieve en vrolijkstemmende initiatieven horen om zo de moed erin te houden tijdens deze coronacrisis.

Die onzekerheid en verwarring is helemaal groot bij internationale studenten. In een vreemd land, in vreemde tijden en een vreemde taal. Renate Bik, verbonden als eventmanager aan de Saxion Hogeschool in Enschede, heeft samen met haar Saxion-collega Marion Hemsing het concept "Buddy Box" toegespitst op deze groep studenten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1