appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

dinsdag 19 maart

Vandaag geen stelling i.v.m. Provinciale Statenverkiezing

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Van maandag tot en met donderdag kunt u op de plek van Stand.nl ons politieke forum horen. De politieke duiders van NPO Radio 1 praten over de actualiteiten uit de campagne en de laatste peilingen. En we horen graag wat u opvalt in de campagne! Wat laten de heren en dames politici liggen? En welk onderwerp verdient meer aandacht? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vraag kan dan in een van de komende uitzendingen besproken worden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1