appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

donderdag 28 februari

Het uitblijven van een akkoord tussen de VS en Noord-Korea biedt weinig vertrouwen voor de toekomst

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

De top tussen de Amerikaanse president Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un lijkt mislukt. Zojuist werd bekend dat de twee geen akkoord hebben bereikt bij hun gesprekken in Hanoi.

Volgens de Amerikanen waren ze graag verder gekomen, maar was Kim Jong-un niet bereid om bepaalde eisen in te willigen. Zo wilde Kim wel nucleaire fabrieken sluiten, maar niet de fabrieken die de Amerikanen graag gesloten zouden zien. Daarnaast wilde Noord-Korea minder sancties, maar daar wilden de Amerikanen niet aan toegeven. Ondertussen onderstreepte Trump nog maar weer eens de grote potentie die hij in Noord-Korea ziet. “Er is een kloof en het kost tijd om die te overbruggen.”

Is de top tussen Trump en Kim Jong-un een stap in de goede richting of is er weinig reden tot optimisme?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1