appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

woensdag 26 september

Mannen moeten een grotere rol spelen bij de anticonceptie van de vrouw

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Vandaag is het Wereld Anticonceptie Dag. Volgens kenniscentrum seksualiteit Rutgers nemen mannen te weinig verantwoordelijkheid voor de anticonceptie. Vaak wordt van vrouwen verwacht dat zij zelf maatregelen nemen om niet zwanger te raken. Maar, zo zegt Rutgers, mannen hebben er net zo goed belang bij dat vrouwen anticonceptie goed gebruiken. Ze zouden vrouwen meer moeten helpen bij de keuze voor de methode én delen in de kosten van anticonceptie.

 Heeft u een relatie en hoe hebben jullie de anticonceptie geregeld? Kijk hier naar de online campagne van Rutgers.

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1