appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

maandag 3 september

Howick en Lili laten onderduiken is een slechte zet

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Howick en Lili zijn ondergedoken. De Armeense kinderen, die van de Raad van State aanstaande zaterdag mogen worden uitgezet, zijn volgens hun moeder op een plek “weg van de angst en paniek”. Premier Rutte liet vrijdag nog weten achter de uitzetting te staan. Hij zegt de emotie te snappen, maar ons asielbeleid “fair” te vinden.

Zou deze onderduik nog iets kunnen veranderen aan het standpunt van de regering? En wat is het beste voor deze kinderen? Maakt dit hun situatie niet alleen maar nóg onzekerder?

Wat denk jij? Zou nog langer rekken, en dus nog meer publieke verontwaardiging, de zaak goed doen? Of wordt het tijd om een einde te maken aan de onzekerheid en angst voor deze twee kinderen?  

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

 

 

 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1