appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

vrijdag 20 juli

50-plussers zijn een verrijking voor bedrijven

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Ook al gaat het economisch nu voor de wind en neemt het aantal werklozen af, toch is het voor veel 50-plussers nog steeds moeilijk om aan een baan te komen. Langdurige werkloosheid is ook het grootst onder deze groep.

Vorige week nog werd bekend uit onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens dat er nog steeds bedrijven zijn die zich schuldig maken aan leeftijdsdiscriminatie. Heeft u hier ervaring mee? Wat vindt u?

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1