appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 11 januari

Er is niets mis met het vmbo

Vandaag te gast: Marjolein Ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt van Randstad

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het aantal leerlingen dat kiest voor het vmbo is met duizenden afgenomen. Dit blijkt uit onderzoek van het AD.

De maatschappelijke druk om toch voor havo of vwo te kiezen blijkt hoog. Terwijl onze maatschappij juist veel behoefte heeft aan vakmensen.

Is het nu juist goed dat we allemaal willen dat onze kinderen zo hoog mogelijk worden opgeleid of moet er een herwaardering komen van vakopleidingen? 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1