appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

vrijdag 22 december

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar verdiep je wel een beetje in de feiten

Vandaag te gast: Armèn Hakhverdian, politicoloog

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Laatste Stand.nl vandaag in deze vorm. De afgelopen twee jaar hebben we stil gestaan bij het nieuws en uw opvattingen daarover. Vaak ook bij de hitte van het maatschappelijk debat, waarvan de temperatuur vaak meer en meer lijkt op te lopen. En waarbij de aandacht vaak uitgaat naar diegenen met de grootste toonhoogte. Uit recent onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt overigens dat slecht vijftien procent van ons ontevreden is en dat tegelijkertijd 85 procent aangeeft gelukkig door het leven te gaan. Retorische vraag is: wie krijgt de meeste aandacht. Ons uitgangspunt was altijd ruimte te geven aan zoveel mogelijk meningen. Maar sentimenten en soms makkelijk geroeptoeter ook te voorzien van de feiten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1