appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

donderdag 3 augustus

De onrust over voedselveiligheid is overtrokken

Vandaag te gast: Eric Hubers, LTO

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Sinds het advies van een topman van de Voedsel- en Warenautoriteit om tot zondag misschien maar even geen eitje te eten, is de verwarring compleet. De autoriteit trok het advies weer in en sindsdien zie je consumenten de bakjes eieren toch maar even laten staan. Toxicologen buitelen over elkaar heen om te zeggen dat de norm zó streng is dat je duizenden eieren moet eten voor je ziek wordt.
 
Is het goed dat de normen heel streng zijn of moet je ze met een korreltje zout nemen?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1