appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

dinsdag 25 juli

Het wielrennen gaat aan zijn eigen succes ten onder

Vandaag te gast: Joop Atsma, oprichter van Wielercomité in Surhuisterveen en Eerste Kamerlid van het CDA

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

In de week na de Tour – met al die Nederlandse successen – kun je de wielrenners van dichtbij bekijken. Dat kan tijdens de profrondes zoals die in Boxmeer en vanavond in Surhuisterveen. Maar als we organisator Joop Atsma mogen geloven dan wordt het steeds moeilijker om dit soort rondes te organiseren, want het gaat zo goed met het wielrennen dat de coureurs de inkomsten van die verplichte rondjes om de kerk niet meer nodig hebben.

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1