appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

vrijdag 14 juli

Het vrouwenvoetbal wordt eindelijk écht serieus genomen

Vandaag te gast:

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Vrouwenvoetbal wordt al decennia lang gespeeld, maar het werd een lange tijd nauwelijks serieus genomen. Trainen in afdankertjes van de mannen en trainers die ‘het er een beetje bij doen’ waren aan de orde van de dag. Hoe anders is het in 2017, nu Nederland het EK organiseert. Er zijn professionele faciliteiten, stadions en wedstrijden die live worden uitgezonden op tv. Is het vrouwenvoetbal eindelijk op de positie die het verdient? Of hebben ze nog een lange weg te gaan?

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1