appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

vrijdag 12 mei

Nederland is een muzikaal topland geworden

Vandaag te gast: George Baker, zanger

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Weer staat Nederland in de finale van het Eurovisiesongfestival. Ditmaal met OG3NE. De zusjes die weliswaar al lang bezig zijn, braken door na The Voice. Dat is de oogst van de bekendste Nederlandse talentenjacht en zo is er meer talent doorgebroken. Het gaat sowieso goed met de vaderlandse popmuziek die het ook in het buitenland goed doet. Om nog maar de zwijgen van onze wereldberoemde DJ’s.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1