appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

woensdag 10 mei

Het voortdurende gehannes bij de KNVB is een nationaal boegbeeld onwaardig

Vandaag te gast: Wilfred Genee, sportjournalist en presentator & Jan Driessen, mediastrateeg

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

We hebben sinds gisteren weer een nieuwe bondscoach…Dick Advocaat gaat samen met assistent Ruud Gullit Oranje weer op de rails zetten. Tenminste dat is de bedoeling. De weg naar de benoeming van de opvolger van Danny Blind was op z’n zachtst gezegd niet de meest duidelijke. Dat bleek gisteren wel tijdens de persconferentie die technisch directeur Hans van Breukelen gaf naar aanleiding van de benoeming van de nieuwe bondscoach.

Het leek er op dat niemand Danny Blind wilde opvolgen. Uiteindelijk bleek Henk ten Cate bereid. Twee weken geleden bleek hij gevraagd te zijn maar het werd uiteindelijk toch Dick Advocaat. Niemand snapt goed hoe de hazen lopen bij de KNVB. Het gaat slecht met Oranje, de bestuurders maken er een janboel van, er lopen achter elkaar trainers weg van onze nationale ploeg en de opvolging is één grote soap. De vraag is nu hoe het verder moet. Is dit het einde van de storm bij de KNVB of zitten we er nog middenin?

 

 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1