appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

woensdag 3 mei

Het bedrijfsleven is inmiddels ambitieuzer dan de politiek in zijn streven naar duurzaamheid

Vandaag te gast: Marjolein Demmers en Rob van Tilburg

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Op de dag dat VVD, CDA, D66 en GroenLinks weer om de tafel gaan met de informateur, komt er opnieuw een oproep van het bedrijfsleven aan de formatietafel om nu eens echt werk  te maken van een duurzaam regeerakkoord. Beloon duurzaam ondernemerschap, kom met de juiste wetten en stimuleringsmaatregelen, dan gaan bedrijven meer resultaten boeken en excelleren in schone en verantwoorde oplossingen.

Zo laten de bazen van onder meer Bavaria, BAM, KPN en Royal Haskoning weten in een brief. Het is niet voor het eerst dat de top van het vaderlandse bedrijfsleven politiek Den Haag maant tot actie. Is het een goede zaak dat de bedrijven de handen ineen slaan of is het too little too late en zijn het alleen maar mooie woorden van het bedrijfsleven.

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1