appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Stand.café

Taliban feliciteren Nederland met vertrek

donderdag 29 juli 2010, 18:30 uur

“Wij willen de burgers en de regering van Nederland van harte gelukwensen met hun moed om deze onafhankelijke beslissing te nemen.” Was getekend de Taliban. Zo staat te lezen in de Volkskrant van vanochtend. Verder zegt de Taliban te hopen dat de PvdA in een nieuwe Nederlandse regering komt.

Verder hadden we het vanavond over het kort geding tussen Nina Storms en journalist Eric Smit, dat van de baan is en over de Telegraaf, die vanochtend kopte dat informateur Lubbers een hartinfarct heeft gehad.

Te gast waren Afghanistan deskundige Bette Dam, tv-deskundige Bert van der Veer en Henk Westbroek, oud-politicus en programmamaker.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1