appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Presentator: Carl-Johan de Zwart

Stand.nl: We moeten accepteren dat de feestdagen ingetogen zullen zijn

vrijdag 4 december 2020

Het Outbreak Management Team komt vandaag bijeen. De virologen en epidemiologen moeten op verzoek van het kabinet aangeven of versoepelingen rond de feestdagen mogelijk zijn.        
Een tijdelijke verruiming van de groepsgrootte van dagelijks drie naar zes gasten buiten het gezin is volgens bronnen het hoogst haalbare.
Het lijkt er dus op dat we ons moeten voorbereiden op een andere decembermaand dan we gewend zijn. Zakt de moed je in de schoenen nu een kerstetentje met familie en vrienden waarschijnlijk niet is toegestaan? Of heb jij een origineel idee om Pakjesavond te vieren nu we niet met de hele familie rond de schoorsteen kunnen zitten?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1