appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Presentator: Ghislaine Plag

Verhalen van Spraakmakers: terug naar lockdown – deel 1

maandag 21 september 2020

Deze week blikken we terug met communityleden die tijdens het begin van de lockdown een radiodagboek voor ons bij hielden. Hoe gaat het nu met ze en hoe kijken zij naar de toekomst? Vandaag internationaal chauffeur Aschwin Cannoo.
We kregen veel reacties op de belevenissen van Aschwin en zijn collega’s Henk en Gerard. Marielle Beers was benieuwd hoe het nu met deze chauffeurs gaat en spreekt af op parkeerplaats Hazeldonk- West. Maar eerst even terug in de tijd.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1