appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Luister terug

Stand.nl: Het is onvermijdelijk dat leerverschillen groter worden door thuis les te geven

donderdag 2 april 2020

Nu duidelijk is dat de scholen voorlopig nog dicht blijven en ouders dus langer verantwoordelijk blijven voor het onderwijs van hun kinderen, is de vraag wat voor effect dat gaat hebben op het niveau van de leerlingen.

Hoe gaat de school van je kind om met deze situatie? Wordt er voldoende hulp geboden door scholen? Zat er in uzelf al die tijd een goede leraar verscholen? Of heeft u moeite om uw kinderen bij de les te houden?

Niet iedereen heeft genoeg tijd om naast het thuiswerken ook thuis onderwijs te geven.  

Gaan hierdoor de verschillen die er tussen leerlingen zijn, groter worden? En kunnen die nog worden rechtgetrokken?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1