appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Onze man in Deventer

Spraakmakers

Luister terug

Mediaforum met Sjirk Kuiper en Wouter de Winther

vrijdag 8 juni 2018

?Vanavond kunt u kijken naar de allerlaatste keer RTL Late Night met Humberto Tan. De makers staan daar al de hele week bij stil. Elke dag verrassen ze Humberto met een gevulde show, die er dus volledig onvoorbereid in gaat.


En groot journalistiek nieuws vanochtend, u heeft het waarschijnlijk voorbij horen komen in de journaals: justitie heeft vorig jaar de telefoongegevens van een journalist van het Brabants Dagblad opgevraagd en verkregen. Deze verslaggever had tot in detail uitgeplozen hoe de burgemeestersbenoeming in Den Bosch tot stand was gekomen. Maar de namen van burgermeesters kandidaten zijn normaal gesproken geheim en het lekken van informatie is strafbaar.


We praten hierover met Sjirk Kuiper en Wouter de Winther?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1