appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Stand.nl: Nederland is goed toegerust om het coronavirus aan te kunnen

dinsdag 25 februari 2020, 09:39 uur

Het lijkt een kwestie van tijd voordat het coronavirus ook in Nederland wordt aangetroffen. Is de Nederlandse regering in staat om dorpen en steden af te sluiten, zoals dat nu in Noord-Italië gebeurt? Het is onduidelijk of er een noodplan klaarligt. 
 
Of zijn dat soort protocollen niet nodig omdat de informatievoorziening, infrastructuur en zorg hier zo goed is ingericht dat een snelle verspreiding van het besmettelijke virus goed kan worden tegengehouden? 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1