appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

Spraakmakers

Het Mediaforum met Wouter de Winther en Arjen Fortuin

woensdag 22 januari 2020, 10:09 uur

Gisteren hadden we het in het Mediaforum over ‘de traan’van Rutte. Vandaag over ‘de das’ van Koning Willem Alexander Het werkbezoek van de koning samen met staatssecretaris Paul Blokhuis aan een daklozenopvang in Weert bleef niet onopgemerkt. De das van de koning werd namelijk afgeknipt!Wouter de Winther was erbij en scheef er een stuk over. Hij vond het moment erg ongemakkelijk. Is het gek dat dit zomaar gebeurd? Is de koning te benaderbaar?

 

Aan tafel zitten Wouter de Winther, Arjen Fortuin en Spraakmaker Felix Rottenberg.

 

De kranten en ook de nieuwsrubrieken hebben natuurlijk veel aandacht voor het debat gisteren over de Belastingdienst naar aanleiding van de toeslagenaffaire. Het was een “stand van zaken-debat”. Was het business-as-usual,of toch wel een bijzonder debat? Er waren flinke discussies. Valt Rutte op een gegeven moment uit zijn rol? Het gaat de Kamer allemaal niet snel genoeg. Is dat een reële klacht of werd er hier ouderwetse partijpolitiek bedreven?

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1