appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

Spraakmakers

Waarom is er nog steeds geen vuurwerkverbod? - deel 5

vrijdag 13 december 2019, 10:01 uur

Onze vragensteller zei het al eerder deze week. Het gedoe rondom het vuurwerk is een symbool van wat er mis is in dit land. Staat inderdaad deze vuurwerkdiscussie voor iets groters? In deze laatste aflevering legt verslaggever Marielle Beers deze vraag voor aan 2 mensen die dat kunnen weten: Kim Putters, directeur van het sociaal cultureel Planbureau en Daan Roovers, denker des vaderlands.


Dit was de laatste vragen van spraakmakers van dit jaar. In het nieuwe jaar komen we terug om antwoorden te zoeken bij uw vragen. Heeft u dus een kwestie die u aan wilt slingeren? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1