appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend

Spraakmakers

Wie wordt hét Wetenschapstalent van 2019?

donderdag 30 mei 2019, 10:06 uur

Onze Spraakmaker van vandaag is Jim Jansen, de hoofdredacteur van wetenschapsmagazine New Scientist. Hij is de bedenker van de verkiezing van hét Wetenschapstalent van 2019. Die prijsuitreiking is morgen en dus zitten er ook drie (van de vijf) kanshebbers aan tafel die ons gaan vertellen over hun onderzoek.

Want waar zijn jonge wetenschappers zoal mee bezig en waarom is het belangrijk om jongeren te blijven interesseren voor de wetenschap?


Wie wordt hét Wetenschapstalent van 2019? - deel 2


Wie wordt hét Wetenschapstalent van 2019? - deel 1


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1